Nieuws

12-01-2019:

Op 12 januari vierden we onze jaarlijkse teerdag (patroonheilige). De dag begon voor ons met een heilige mis, om 10:00 uur in de St. Willibrorduskerk met Pastoor Paul Janssen en het herenkoor Deurne. Na een koffietafel en huldiging van onze jubilarissen legden we aan bij twee cafes in de Deurne. 

 

van 19:00 uur tot 20:00 uur was er een gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren, er is een receptie bij gildehuis van de Putten. 

Jubilarissen zijn: Noud Strijbosch(65), Mies Aldenzee(60), Huub Manders(50), John Aldenzee(40), Arjan aldenzee(40), Noud Wilgers(40) en Wout Rovers(40).

 

 

04-06-2018:

Nicky Swinkels nieuwe Koning Sint Antonius Abt gilde Deurne.

 

Op kermismaandag 4 juni hebben we met ons gilde ons tweejaarlijks Koningsschieten gehad. We zijn s`morgens begonnen met een Eucharistie viering in de St. Willibrorduskerk te Deurne, waarna we een koffietafel en korte vergadering hadden bij van de Putten.

 

Op het Sint Antonius Abt Hof in Deurne zijn we s`middags met het programma begonnen. Jowan Aldenzee werd hier onttroont na zijn twee jaar Koningschap. Negen leden van het gilde streden om de nieuwe Koning te worden, na een spannende strijd en een gezellige middag voor toeschouwers schoot Nicky de vogel met het 213de schot van de boom.  Door het oprapen accepteerde hij het Koningschap voor de komende twee jaar. Na de presentatie aan het B&W van Deurne werd er door het gilde een receptie aangeboden bij Gildehuis van de Putten voor de nieuwe Koning.